Graham Nash – Live – Songs For Beginners / Wild Tales

Graham Nash: Live is het unieke project dat op 6 mei uitkomt, waarop Nash zijn eerste twee klassieke solo-albums, Songs For Beginners en Wild Tales, opnieuw opneemt, live opgenomen tijdens een concert.

De live-albums zijn opgenomen in 2019, elk in hun geheel met hun nummers in vertrouwde volgorde. Nash werd op het podium vergezeld door een zevenkoppige band onder leiding van zijn oude medewerkers, Shane Fontayne (gitaar en zang) en Todd Caldwell (keyboards en zang). Het album werd gemixt door Grammy Award®-winnaar Kevin Killen en gemasterd door Grammy Award® winnaar Bob Ludwig.

Nash, een buitengewone Grammy Award®-winnende renaissance-artiest – en zichzelf beschreven als “Simple Man” – werd tweemaal opgenomen in de Songwriters Hall of Fame, voor zijn werk bij CSN en zijn werk als soloartiest, te beginnen met deze twee historische albums, Songs For Beginners en Wild Tales.

Nash’ levenslange toewijding aan zijn werk is onwrikbaar. Zijn inspiratie is eenvoudig: “Alle dingen waar we voor stonden, dat liefde beter is dan haat, dat vrede beter is dan oorlog, dat we voor onze medemensen moeten zorgen, want dat is alles wat we op deze planeet hebben – die dingen zijn vandaag de dag nog steeds waar. Ik moet weten dat ik iets in de wereld heb gebracht dat positief was en niet negatief.”

Release datum 6 mei 2022

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE