Black Cat Biscuit – The Way It Is

The blues untroubled …

Geen plat getreden paden of grijs gespeelde covers met Black Cat Biscuit, maar een verrassende, bij wijlen hitsige cocktail van frisse nummers gemarineerd in een “special gumbo hot sauce” , gebracht door vijf gedreven muzikanten!

Black Cat Biscuit blijft je boeien door een ruime variëteit van verschillende blues-stijlen, op reis naar een onvergetelijke ervaring, vol onuitputtelijke energie. Een snuifje City Blues, een portie rauwe slide, een vleugje Jazz, Swamp Blues, Boogie, Texas Blues, Shuffle, Funk, … Black Cat Biscuit brengt uit het leven gegrepen verhalen, treffend herkenbaar en soms met een knipoog.

Black Cat Biscuit won de Belgian Blues Challenge 2018 en behaalde de 4de plaats op de European Blues Challenge 2019. Ze speelden de voorbije jaren op heel wat bekende festivals en in clubs in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Portugal.

Zelfs als ben je geen blues-adept, dan zal je nog steeds ontroerd worden. Let the blues keep you feeling good!

Black Cat Biscuit zijn: Bart “Yasser” Arnauts –zang, gitaar Jeff “Junior” Gijbels –drums Mark “Mr Mark” “Sepanski –mondharmonica Patrick “P. Daddy” Indestege – bas Raffe Claes – gitaar.

The Way It Is” is zowel de titel als het motto van dit album. Dit is hoe Black Cat Biscuit naar het leven kijkt. “Beleef een lach, zie een traan, deze nummers zijn echt en uit ons leven gegrepen.

Net daarom is dit album op de traditionele manier opgenomen: analoog, een “one-take” en niets verdoezelend. Streef naar perfectie, geniet ondertussen van wat er al is, neem het zoals het komt, neem het “The Way It Is” . Luister mee en misschien herken je jezelf?”

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE