Brotherkenzie – Nathan

Brotherkenzie verklaart het leven na een creatieve dood met aanstekelijke powerpop met zijn aanstaande LP Nathan, zijn debuut album verschijnt op 26 augustus.

De in Minneapolis gevestigde producer en songwriter Nathan Stocker combineert eindeloos aanstekelijke powerpop met existentiële angst, wat een scherp randje geeft aan radicale eerlijkheid in zijn nieuwste soloproject onder de naam Brotherkenzie. NATHAN, die op 26 augustus uitkomt, is zijn eerste via Thirty Tigers. Daarop onderzoekt Stocker onbevreesd wat er zou gebeuren als je luistert naar en gehoorzaamt aan je demonen, als je leunt op heidense idealen, als je je wendt tot zelfhaat. Het resultaat is catharsis, een indringend verslag van het groeien van de nieuwe jij.

Om de aankondiging van het album te vieren, heeft Stocker “GET ON IT” uitgebracht. De zelfkritische bop’s line “big black box” komt tot leven op de hoes van het album als een fysieke manifestatie van het narcisme dat hij tekstueel verkent.

Stocker schreef de 12 nieuwe nummers op NATHAN tussen maart en november 2020, waarbij hij het hele album opnam en produceerde met vriend en Baby Boys-medewerker Caleb Hinz in Minneapolis, MN, tussen de uitverkochte wereldtournees met zijn andere projecten door. Dit markeert Stocker’s derde volledige release als Brotherkenzie en volgt op BIG WHAT uit 2020.

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE