Deuce ’n a Quarter – Keep Moving On

Het nieuwste album van Deuce ’n a Quarter, Keep Moving On, is een moderne kijk op de blues. Het is moeilijk te geloven dat het is geschreven en opgenomen is in zulke moeilijke tijden; maar toch, de oprechte teksten in het nummer ‘Why’, geschreven over het tragische verlies van zijn dochter door frontman Brian Peters, legt op de een of andere manier de emoties van deze moeilijke periode vast met een unieke mix
van verdriet en hoop. Van keiharde nummers als ‘Same Old Blues’, swingende shuffles “Swinging at the Blues”, tot akoestische blues “Sun Kissed Wheat’, of het titelnummer ‘Keep Moving On’, dat als herinnering dient om nooit op te geven, hoe moeilijk het leven ook wordt… dit album zal dat zeker doen, het inspireren en beïnvloeden van degenen die luisteren. Het is hedendaagse ritme en blues op zijn best, en het is een must om te luisteren.

Opgenomen met de hulp van de Amerikaanse bluesman Kenny Neal in zijn Baton
Rouge studio, dit album zal zelfs de meest oprechte fan van bluesmuziek ontroeren.
Muziekluisteraars kunnen iets bijzonders vinden in de muziek van Deuce ’n a Quarter – bluesachtige riffs, gepassioneerde zang, mondharmonica, piano, orgel en strakke ritmes waardoor het goed aanvoelt.

Geloof ons niet op ons woord. De band ging naar de finale in 2023 International Blues Challenge, en frontman Brian Peters won de felbegeerde Best Harmonica Player award. U kunt er zeker van zijn dat de muziek van Deuce ’n a Quarter is het echte werk. Ze hebben een bluesalbum gemaakt dat niet alleen spreekt tot de menselijke ervaring van vandaag, maar laat ons zien hoe muziek troost en kracht kan bieden in moeilijke tijden. Mis het niet – Luister naar de muziek van Deuce ’n a Quarter vandaag nog!

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE