Anna Elizabeth Laube – Wild Outside

Wild Outside, het aankomende album van singer-songwriter, multi-instrumentalist en producer Anna Elizabeth, komt uit op 16 juni 2023. Deze eclectische verzameling liedjes toont Laube’s unieke geluid en gevoeligheid, thema’s als vriendschap, familie, doorzettingsvermogen en eerbied voor de natuurlijke wereld.

Een van de sterkste aspecten van Wild Outside is de manier waarop genres en invloeden naadloos met elkaar versmelten. Er zijn elementen van pop, folk en elektronische muziek door het hele album heen, maar het voelt nooit beperkt door een bepaald genre. In plaats daarvan creëert Laube een geluid dat uniek is voor haar.

Foto: Lacey Vandermeer

Hoewel Wild Outside vijf covers bevat, een aanzienlijk aantal voor een artiest wiens songwriting-kunsten in het verleden zijn vergeleken met die van Joni Mitchell (No Depression), vindt Laube een manier om bekende nummers op een originele manier te herbewerken, waardoor ze onuitwisbaar haar eigen worden.

Wild Outside biedt samenwerkingen met vele opmerkelijke muzikanten, waaronder Aaron Sterling op drums en percussie (John Mayer, Lana Del Rey), Chris Joyner op toetsen (Sheryl Crow, Amos Lee, Heart) en Grammy genomineerde multi-instrumentalist, songwriter en producer Adrianne Gonzalez (AG)

Tracklisting:
01 Wild Outside (3:23)
02 It’s Nice to Have a Friend (2:26)
03 By Your Side (2:59)
04 Buckets of Rain (2:54)
05 Jardim da Estrela (4:17)
06 Love is Everything (3:00)
07 Warrior (3:18)
08 Crying (2:34)
09 Beautiful Day (4:14)
10 I Will (2:40)
11 How Could We Not Believe (3:34)
12 Welcome Back to the Wild Outside (1:11)

Format: CD, DL & STREAM
Label: Ahh…Pockets! Records
Release: 16 juni 2023

Anna Elizabeth Laube – Mama You Been On My Mind (Bob Dylan Cover) (2020)

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE