Scott Weis Band – Raise Your Hands

Scott groeide op in Noord-Jersey en wilde muziek leren spelen van de besten. Hij werd gopher bij het legendarische House of Music en deed klusjes en gitaarpartijen voor grote artiesten om studiotijd te verdienen met Charlie Conrad.

Scott werkte zich een weg door verschillende lokale bands als gitarist voordat hij zong bij Premier Talent Agency NYC als tourgitarist voor vele blues- en rockartiesten.

Deze Blues Rock en Soul artiest slaat na veel succes terug met hun 7e release ‘Simmer Me down’. Op Raise Your Hands brengt Blues Hall of Fame Scott Weis terug met oorspronkelijke leden Roger Voss (drums) en Robert Xopec (bas). Bijgestaan ​​door niemand minder dan Cindy Mizelle (Vocals), John Ginty (Keys) en
Bashiri Johnson (percussionist) en gastzangeres Sarah Smith. Scott Weis Band kwamen van Stride Festival tijdens hun Europese tournee in 2022 om terug te keren naar huis om te beginnen met opnemen dus “Clap Your Hands”.

BLUESSHOWS BIJ RADIO DUIVENSTRAAT
VRIJDAGAVOND: GARY GRAINGER – THE BLUESSHOW van 20:00 tot 23:00
ZONDAGAVOND: PATRICK ROOS – DUTCH BLUES RADIO van 22:00 tot 24:00

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE