Magoria – Hollingsworth Mansion

Magoria komt terug met een nieuwe rockopera, en dus ook een gloednieuwe show. Na hun succesvolle debuut JtR1888 (Jack the Ripper) verkeert Magoria wederom in de lugubere wereld van moord, haat en liefde. Echter wordt nu ook de schemerwereld erbij betrokken.

Hollingsworth Mansion

Op 11 december 1808 breekt er een grote brand uit in het enorme landhuis van de familie Hollingsworth. Zowel Jefferso als zijn vrouw Lavinia komen hierbij om het leven. Ook de moeder van Jefferso, Elizabet Hollingsworth, die al langere tijd bij hen inwonend was overleefde de brand niet. Jefferso en Lavinia koesterden een grote kinderwens, echter is deze nooit in vervulling gegaan.

Ruim een eeuw later, 1931, trekt de familie Welbourne het prachtige gerenoveerde landhuis in samen met hun dochter Joanne. Joanne weet onbewust de poort te openen naar de schemerwereld waar de familie Hollingsworth wacht om hun lang gekoesterde kinderwens alsnog in vervulling te laten gaan.

Krijgen de oorspronkelijke bewoners “Hollingsworth” de macht terug over het huis? Weet Howard Welbourne zijn liefde voor Lavinia Hollingsworth te onderdrukken, of kiest hij ervoor om samen met Joanne naar de schemerwereld te vertrekken en zijn vrouw achter te laten? Dit kan maar op 1 manier…

Muzikale afwisseling, melodisch in het gehoor liggend, bombastisch tot heel klein, weet Magoria donkere verhalen op een zeer spectaculaire manier te brengen.

Welcome to ‘Hollingsworth Manion’.

CAST:
Maria Catharina – Lavinia Eden-Hollingsworth
Rodney Blaze – Jefferso Hollingsworth
Nadine Pruim – Dolores Welbourne
Jan Willem Ketelaers – Howard Welbourne
Demi Oosterwaal – Joanne Welbourne
Edward Reekers – William Harris
Inge Rijnja – Selina Blackaby
Cindy Oudshoorn – Elizabet Hollingsworth

BAND:
Mark Bogert – Guitar
Remy Hansen – Guitar
Koen Stam – Synth
Cleem Determeijer – Piano
Luuk van Gerven – Bass
Harmen Kieboom – Drums
Matthijs Kieboom – Orch. arrangements

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE