Drive-By Truckers – Welcome 2 Club XIII

In 2020 verschenen nog 2 studio-albums (“The Unraveling” en “The New OK”) van de Amerikaanse roots rock formatie Drive-By Truckers, daarna leefden echter ook zij anderhalf jaar achter de schermen. Een driedaagse repetitie voor wat shows mondde echter begin dit jaar al snel uit in een heel nieuw album en “Welcome 2 Club XIII” is daarvan het resultaat. Meer persoonlijk en minder politiek gericht; ‘recorded live in Athens/Georgia, with almost every song cut in one or two takes, fully harnessing the band’s freewheeling energy, mostly looking back on the formative years, paying homage to the Muscle Shoals honky tonk’. Geproduceerd door David Barbe en met gast-vocalen van Margo Price, R.E.M.’s Mike Mills en Schaefer Llana.

Release: 3 juni 2022

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE