The Groove Krewe Featuring Nick Daniels III – Run To Daylight

Rex Pearce en Dale Murray zijn schrijvers, muzikanten en platenproducenten uit Zuid-Louisiana. Hun muziek is in films, op de nationale tv en op de radio geweest. Voor deze cd hebben Rex en Dale een groep samengesteld van eersteklas studiomuzikanten ter ondersteuning van hun artiest, Nick Daniels III. Ze noemden deze studio muzikanten The Groove Krewe. De single, “Run To Daylight”, heeft een pakkende groove en refrein die zeker zal aanspreken. Deze cd met 10 nummers is door New Orleans beïnvloede muziek op zijn best.

Nick Daniels III werd geboren in New Orleans. Hij heeft een soulvolle stem en een onmiskenbaar funky basspel stijl. Nick heeft bas gespeeld voor The Neville Brothers, Uptown All-Stars, Zachary Richard, The Wild Magnolia-Indians, Allen Toussaint en Etta James. In 2006 trad Nick toe tot de momenteel populaire band, Dumpstaphunk. Dumpstaphunk is opgericht door Ivan Neville en speelde op nationale en New Orleans locaties. Ze hebben geopend voor The Dave Matthews Band en The Rolling Stones. Nick heeft zijn plek verdiend in het boek van New Orleans Musical Who’s Who. Met dank aan Nick Daniels III voor zijn talent en professionaliteit.

Musician Credits:
Lead Vocal: Nick Daniels III
Background Vocals: Nick Daniels III
and Nelson Blanchard
Drums: Eddie Bayers
Other Percussion: Nelson Blanchard
Lead Guitar: Jonathon “Boogie” Long
Rhythm Guitar: Rex Pearce
Keyboards: Nelson Blanchard Bass: Nick Daniels III
Horns: Jason Parfait and Ian Smith

Release: 27 mei 2022

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE