The Blaxound – El Marayilloso Sonido Instrumental

Het verbluffende instrumentale album van Marta Romàn en haar band The Blaxound is een schitterende verzameling filmische soul, verschuivende grooves en heerlijke hoornarrangementen. Sterk aanbevolen door Neal Sugarman & Shawn Lee.

The Blaxound komt uit Barcelona en is het project rond de waanzinnig getalenteerde Marta Romàn, die alle nummers zelf schrijft, ze in haar eigen opnamestudio produceert en afwerkt met de hulp van geweldige muzikanten uit de lokale muziekscene. Vooral verslaafd aan de soundtracks van de Blaxploitation-films uit de jaren 60 en 70 creëert ze haar geluid en vertrouwt ze op hoogwaardige arrangementen. Het goede gevoel drijft direct naar je toe en laat sporen na in je gehoorgang. Met negen volwassen nummers op hun instrumentale album nestelt The Blaxound zichzelf in de harten van vrienden van instrumentale funk en soulmuziek.

“Blaxound heeft het hier absoluut genageld. Deze plaat heeft alle rite-ingrediënten. Het is de perfecte mix van ritme, hoorns en soulvol orgel. Blaxound heeft de perfecte bite van Soul Excitement gecreëerd.“ – Neal Sugarman (Daptone Records)

“Solide AF-arrangementen boordevol soulvolle goedheid. Een zeer indrukwekkende plaat. Gefeliciteerd!” – Shawn Lee

Release: 10 juni 2022
Label: Golden Rules / Love Soul Productions

https://www.youtube.com/watch?v=dPnOCA-ANo0
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE