Katie Knipp – Live at The Green Room Social Club

Nadat haar laatste twee albums de top 10 van de Billboard Blues Albums Charts bereikten (#4 in ’21 voor “The Well” en #10 in ’18 voor “Take it With You”), besloten Katie en haar band om een ​​live opname vast te leggen en dat werd het concert in The Green Room Social Club in Placerville, CA. Het was een louterende kans om de rauwe, energieke talenten van Neil Campisano op drums, Zack Proteau op bas, Chris Martinez op elektrische gitaar en Otis Mourning met percussie en zijn fluitkunsten op houten instrumenten te laten zien, vooral na de gedwongen vrije tijd tijdens de pandemie. Door alle originele nummers van haar albums te spelen die dateren van 2005 tot heden, met Katie op zang, toetsen, dobro gitaar en mondharmonica, doet deze band precies wat Relix magazine zei in 2021: “deze pittige mix van cross over blues is er om de rootsmuziekwereld wakker te schudden.”

Tweevoudig winnaar voor beste bluesartiest in Sacramento en vrouwelijke artiest van het jaar in 2021 en 2020 door de Country Folk Americana Blues Realm, Katie en haar band raken een onmiskenbaar origineel geluid en passie die niet kan worden ontkend.

Release: 10 juni 2022

Website Katie Knipp

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE