Don Michael Sampson – The Fall Of The Western Sun

Don Michael Sampson is een uitstekende singer-songwriter met een rijke geschiedenis in het maken van belangrijke platen en heeft het album altijd als een unieke kunstvorm beschouwd. In de loop der jaren heeft hij tien platen gepubliceerd en heeft hij de waardering gekregen van vele collega-artiesten (met name Neil Young en Warren Haynes), die vaak als gasten in zijn liedjes worden genoemd. “The Fall Of The Western Sun” werd gedurende vele jaren live opgenomen in de studio’s van Los Angeles en Nashville en het is een eerbetoon aan de geweldige muzikanten die met hem speelden. Het bevat Ben Keith, Roly Salley, Don Heffington, Becky Burns, Paulinho Da Costa, Clydene Jackson, Joyce Wilson, Jay Spell, Jack Bone, Joyce Kidwell, Elvin Myers, Frank Reckard, Chad Cromwell, Michael Rhodes en Warren Haynes.

Don Michael Sampson presenteert ons zijn kenmerkende mix van Americana country-doorbloede muziek, heerlijk poëtische teksten en af ​​en toe een rock-‘n-roll of bluesy-nummer. Bij de introductie van “The Fall Of The Western Sun”, schreef hij welsprekend: “Deze liedjes zijn jouw liedjes / Ze zijn zonlicht en schaduw / Ze zijn wilde bloemen in de zomer / Ze zijn bloed op het blad / Ze zijn ruwe weggetjes / Ze zijn vreugden en verdriet / Ze draaien wilde wielen / Ze zijn gisteren en morgen / Ze zijn van oude versleten gitaren / Met oude snaren omwonden / Van het stof van de sterren / Ze worden bespeeld met koorts / Bijgehouden wanneer de dag plaatsmaakt voor de nacht / Ze komen uit de duisternis / Ze komen uit het licht / Dus jullie allemaal outlaw-krijgers / Blijf op de vlucht / Deze liedjes zijn jouw liedjes / The Fall Of The Western Sun.”

Plaats een reactie

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE