Damon Fowler & Friends – Live at the Palladium

Met trots presenteren we LIVE AT THE PALLADIUM, een eerste live-opname en zijn 9e solo-release, van ervaren bluesman en road warrior Damon Fowler, opgenomen in het Palladium Theatre in St. Petersburg, Florida. Fowler, een meesterlijke zanger, gitarist en songwriter, combineert eersteklas muzikaliteit en veel volwaardige jamsessies met zijn eerbiedwaardige band: Chuck Riley (bas) en Justin Headley (drums) samen met speciale gasten Jason Ricci (mondharmonica), Dan Signor ( keyboards) en Eddie Wright (gitaar). Met alle elementen van een klassieke live bluesplaat, klinkt het maximaal met Damons unieke aanpak, moerassige zang en levendige songwriting.

Fowler, een voormalig lid van Butch Trucks’ Freight Train en de Dickey Betts Band, trok de aandacht en daardoor kreeg hij veel radioairplay voor zijn Landslide-release uit 2021, ALAFIA MOON. Critici vergeleken zijn fretwerk met Johnny Winter en Jeff Beck, en zijn bekwaamheid op de slide-gitaar met Duane Allman. Het werd gerangschikt als # 10 Top Album van 2021 op NACC Chart – North American College & Community Stations. ALAFIA MOON werd ook genomineerd voor een Blues Music Award – 2022 Blues Rock Album of the Year. Damon Fowler heeft een groeiende reputatie als bluesman van formaat in de VS en ver daarbuiten.

Label: Landslide Records

TRACK LIST:
01 It Came Out Of Nowhere
02 The Guitar
03 I’ve Been Low
04 Some Things Change
05 Don’t Feel Like Going There Today
06 Tax Man
07 Up The Line
08 Fruit Stand Lady
09 Old Fools, Barstools, And Me
10 Sugar Shack

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE