Wolf & Moon – To Get Lost

Het Duits-Nederlandse indiepopduo Wolf & Moon heeft vandaag hun derde album To Get Lost uitgebracht met een videoclip van de single Things. Op het nieuwe album geven Stefanie en Dennis hun pop noir een nieuwe impuls, die een lijn trekt van The xx en Beach House naar Tame Impala en het vroege Santigold. Het resultaat is hun meest persoonlijke en introspectieve plaat tot nu toe.

To Get Lost navigeert door een reeks grote tegenslagen en uitdagingen waarmee het duo tussen 2020 en 2022 werd geconfronteerd. Stefanie deelt moedig haar ervaringen van twee miskramen en de diagnose endometriose, waarmee ze het taboe en de schaamte rondom deze onderwerpen probeert te doorbreken. Ondanks deze droevige gebeurtenissen straalt het album een ​​gevoel van veerkracht uit, optimisme en hoop.

Foto: Ruth Nijebijvank

Wolf & Moon gebruikt hun muziek als een vorm van therapie. “The album explores a range of themes, delving into personal losses, the impact of climate change, the struggles of addiction, the persuit of happiness and the transient nature of life. Despite of the weight of these subjects, Wolf & Moon infuse their sound with positivity and optimism, creating a unique blend of chilled indie songs with a sometimes more dreamy and sometimes more upbeat sound.”

De eerdere albums van Wolf & Moon hebben al de nodige stof doen opwaaien. Nummers als Home To Me en Garden of Potential hebben een aanzienlijk aantal views en streams gegenereerd over verschillende platformen. Ze hebben meer dan 130 concerten op hun naam staan in 11 landen en 4 continenten, waaronder prestigieuze showcasefestivals zoals SXSW, Reeperbahn Festival en ESNS. Het duo is daardoor niet onopgemerkt gebleven door de pers, met airplay, interviews en diverse tv-optredens als gevolg.

Om het nieuwe album te promoten tourt Wolf & Moon in de herfst door Duitsland en brengt een bezoek aan Nederland op 23 december voor een optreden in Paradiso.

Label: Filter Music Group

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE