Mark Adams Band – California Bound

Mark Adams is een muzikant, boer en wijnmaker uit de Central Coast van Californië. Hij leidt Ledge Vineyards, een veelgeprezen wijnmakerij in Paso Robles, waar zijn folk/rock/Americana-band is gevestigd. Zijn muziek is uitgezonden op SiriusXM, netwerktelevisie en een reeks terrestrische radiostations. Zijn opnames worden regelmatig uitgezonden op het NPR-station van Central California, KCBX vanuit San Luis Obispo.

Adams was voorheen gevestigd in Los Angeles, waar hij bij Sony Pictures werkte als geluidsredacteur (Arrested Development) en frontman was van de countryrockband Rancho Deluxe, wiens opnames samenwerkingen omvatten met oa Jaydee Maness (Beck, The Byrds) en Don Heffington (Bob Dylan, Lucinda Williams). Kort daarna plantte Adams een wijngaard in zijn geboortestad, het nu snelgroeiende wijngebied Paso Robles. Deze locatie in Centraal-Californië is een broeinest voor livemuziek, en zijn band treedt het hele jaar door op een grote verscheidenheid aan locaties op.

Voorafgaand aan California Bound brachten Adams en producer Tim Bluhm “Loaded with Lefty: A Tribute to Lefty Frizzell” uit en Adams produceerde op zijn beurt Bluhms “Hag Heaven: A Tribute to Merle Haggard” op het Blue Rose Music-label.

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE