Joyann – Roots

Je kunt haar een krachtige zangeres van blues, soul, Americana en meer noemen, Joyann Parker’s nieuwe release, Roots, omzeilt behendig trends en een vaste formule. Creatief en veelzijdig, Parker vult de stilistisch brede Roots met 13 originele nummers. Roots is een showcase van haar vermogen om door verschillende muziekstijlen en genres te navigeren terwijl ze trouw blijft aan haar authentieke geluid. Parkers veelzijdigheid en bereidheid om met diverse invloeden te experimenteren, maken haar muziek tot een boeiende en plezierige ervaring voor luisteraars. Tekstueel zijn de liedjes eerlijk en kwetsbaar, en gaan ze in op de ups en downs van het leven op het gebied van familie, relaties en geestelijke gezondheid.

“Joyann Parker kent haar weg in een liedje. Ze klimt erin, blijft erin vertoeven, leeft met elke noot en zin, en levert uitvoeringen die onze emoties grijpen en de haveloze wanhoop en verhoogde levensvreugde vastleggen.” – Living Blues Magazine

BLUESSHOWS BIJ RADIO DUIVENSTRAAT:
MAANDAGAVOND: NON-STOP van 20:00 – 22:00
DINSDAGMORGEN: NON-STOP van 03:00 – 05:00
VRIJDAGAVOND: GARY GRAINGER – THE BLUESSHOW van 20:00 tot 23:00
ZONDAGAVOND: PATRICK ROOS – DUTCH BLUES RADIO van 22:00 tot 24:00

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE