Jennifer Porter onthult negende album: “YES, I DO!”

“Een jubelende ode aan Blues en rootsmuziek”

In haar nieuwste muzikale meesterwerk staat Jennifer Porter centraal met de release van haar negende album, “YES, I DO!” Hier werd met spanning naar uitgekeken, deze collectie toont Porter’s ongeëvenaarde vocale bekwaamheid en dynamiek, boogie-woogie pianovaardigheden in een ongebreidelde viering van haar diepgang en liefde voor blues- en rootsmuziek.

Een onvergetelijke muzikale reis

“YES, I DO!” is een bewijs van het uitzonderlijke van Jennifer Porter’s songwriting, waarbij ze haar kenmerkende stijl vakkundig combineert met door New Orleans geïnspireerde arrangementen en de soulvolle omarming van de Memphis Soul-stijl met hoorns en achtergrondzang. De uitbundige nummers van het album komen samen in een illuster ensemble van Blues- en Soul-sidemen, met onder meer George Naha (Wilson Pickett, Sam en Dave, Aretha Franklin) op gitaar, Damon Banks (The Neville Brothers, CJ Chenier) op bas, Steve Jankowski (Niles Rogers en Chic, Blood Sweat and Tears, Chicago) op trompet, Doug DeHays (Labelle, Southside Johnny) op saxofoons, en Randy Andos (Tony Bennet, The O’Jays) op trombone en tuba.

Een met sterren bezaaide samenwerking

Jennifer Porter’s “YES, I DO!” beschikt over een all-star line-up, inclusief verzengende gastoptredens van Grammy-winnaar Cindy Cashdollar op Pedal Steel en de veelgeprezen C.J. Chenier op accordeon. De synergie tussen de uitzonderlijke artiesten voegen een laagje schittering toe aan een toch al uitmuntende verzameling nummers.

Meesterlijke productie

Gecoproduceerd door Jennifer en Jonathan Wyman met uitvoerend producent en drummer Dana Packard: “YES, I DO!” is een zorgvuldig vervaardigd album
dat de essentie van Porters muzikale visie weergeeft. Het opname proces bracht een dynamische fusie van talent samen, resulterend in een rijk
en meeslepend geluid dat genres overstijgt.

Een must-have voor muziekliefhebbers

Met “YES, I DO!” nodigt Jennifer Porter luisteraars uit voor een vreugdevol en soulvol nummer met ervaring met hart voor Blues- en Roots-muziek. Dit album is niet gewoon een verzameling liedjes; het is een viering van het leven, de liefde en de blijvende kracht van muziek. Nu beschikbaar: “YES, I DO!” is een onmisbare aanvulling op de afspeellijsten van muziekliefhebbers wereldwijd.

Over Jennifer Porter

Jennifer Porter is een veelgeprezen zangeres, songwriter en pianist bekend om haar kenmerkende stem en levendige optredens. Met een carrière
gedurende tien jaar heeft Porter zichzelf gevestigd als een prominente figuur in de geschiedenis van de wereld van Blues- en Rootsmuziek. “YES, I DO!” markeert haar negende studio album, een bewijs van haar blijvende passie voor het maken van muziek resoneert met het publiek over de hele wereld.

Tracking List:
1 Before We Call It A Day 3:49
2 Yes, I Do 4:21
3 Over You 4:29
4 All I Needed Was You 4:00
5 Don’t Worry No More 3:38
6 How Long 4:09
7 Lucky Dust (Shining Through) 3:31
8 Good Ol’ Wagon 3:17

“Jennifer Porter laat horen dat je heerlijke, bluesy, jazzy, soulvolle muziek kunt maken zonder een powerhouse te zijn en met minder volume toch passie in de songs aan kunt brengen, een verademing!” – Radio Duivenstraat, Jan van Eck

Release: 2 februari 2024

Jennifer Porter – Sun Come And Shine (2021)
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE