Zera Starchild – The Bard of Aquarius

Een bard is een heel oud woord voor verhalenverteller. Aquarius (Waterman) is de astrologische term voor het tijdperk waarin de mensheid evolueert. De ouderdom die we verlaten, heet Vissen. The Bard of Aquarius is een conceptalbum van Zera Starchild uit Humboldt County in Noord-Californië. “Elk nummer geeft een stap weer op de reis van uitleg, terwijl de mensheid ontwaakt en zich voorbereidt om op een nieuwe manier en in een nieuwe frequentie op planeet Aarde te leven”, legt ze uit.

“Hoewel het voor sommige mensen misschien te ‘new agey’ klinkt, maar dit is mijn waarheid”, vervolgt Zera. “Ik geloof dat ik hier een kosmische boodschapper ben om de mensheid te verheffen. Ik ben al tientallen jaren paranormaal begaafd en nu spreekt Spirit tot mij door middel van liedjes. Ik geloof dat het mijn taak is om deze liederen met de wereld te delen, omdat ze samen een bewustzijnsbrug vormen van ons oude paradigma naar de nieuwe aarde. Daarom heb ik dit album gemaakt.”

Zera, die alle nummers componeerde op de door Sequoyah Faulk geproduceerde The Bard of Aquarius, is een kosmische troubadour, een songwriter en zanger wiens muziek de luisteraar inspireert en verheft terwijl hij waarheden spreekt over de verschuiving van de tijdperken waarin we leven. “Zera is een zeldzame songwriter die het leven heeft geleefd, de uitdagingen en beproevingen ervan begrijpt, en toch een gevoel van optimisme en hoop behoudt”, zegt Patrick Cleary, organisator van het Humboldt Folklife Festival. “Ze is een frisse stem die het waard is om naar te luisteren.”

De muziek van Starchild versterkt en resoneert met een boodschap van hoop en zelfontdekking. Dit album put uit diverse invloeden en toont haar lyrische bekwaamheid en boeiende zang. Buiten de studio is Starchild een veelgevraagde artiest, die het publiek heeft ontroerd met haar oprechte liveoptredens op podia als het House of Blues, Anaheim, Californië, The Hotel Utah in San Francisco en op KMUD-radio (uitzendingen in Humboldt, Mendocino en Trinity Counties in Noord-Californië). Zoals radio-dj Lisa Luv van KMUD het verwoordde: “Ik ben blij dat ik Zera kan blijven draaien en haar muziek in mijn rotatie kan zetten. Haar muziek is werkelijk een godsgeschenk. Het spreekt de zekere waarheid en haar adem van liefde en licht schijnt erdoorheen.”

Tracklist:
1 Just Like You
2 You Grow Through What You Go Through
3 Humboldt Is Home
4 Money Tree
5 Soulshine Interlude
6 No
7 Light in Your Eyes
8 Vibe to Find Your Tribe
9 New Family Christmas

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE