Rory Block – Positively 4th Street, A Tribute to Bob Dylan

Release datum: 28 juni 2024

“Waarschijnlijk de meest hardnekkige en enthousiaste verzoeken van mijn fans voor iets buiten het bluesgenre zijn de herhaalde oproepen om een ​​eerbetoon aan Bob Dylan op te nemen. Zoals bij al mijn opnames, kies ik ervoor om de nummers op te nemen die mij het diepst raken en hart en ziel raken.” — Rory Blok

Rory neemt een pauze van haar bekroonde Power Women of The Blues-serie, die op haar drie meest recente albums een licht heeft geworpen op vrouwelijke songwriters en artiesten, en toont haar vaardigheden als fingerpicker en traditionele bluesarrangeur van een van de meest gerespecteerde toonaangevende artiesten en songwriter aller tijden: Bob Dylan. Rory speelt alle instrumenten zelf en combineert akoestische en slide-gitaren, maar ook drums en akoestische bas, om een ​​uniek arrangement van Dylans liedboek te creëren.

Rory Block is een gouden albumverkopende en zevenvoudige Blues Music Award-winnaar, algemeen beschouwd als de vrouwelijke topartiest van de traditionele country-blues. Rory’s toewijding als bluesbeschermer met een oor voor het vinden van de ziel van elk nummer dat ze speelt, is beloond met lofbetuigingen van de blues- en rootsmuziekgemeenschap.

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE