Clever Hopes – Artefact

CLEVER HOPES zijn Andrew Shaver & Eva Foote, met een wisselende bezetting van buitengewoon getalenteerde en zeer muzikale vrienden, waaronder Noah Reid, Matthew Barber, Justin Rutledge, Joe Grass, Kev Foran, Steve Zsirai & Marshall Bureau.

Andrew & Eva leerden elkaar kennen tijdens het werken aan de musical Once in Montreal. Andrew regisseerde en Eva nam de productie op haar schouders. Elke avond na de show hing het team beneden rond, dronk whisky en speelde liedjes. Nadat de show was afgelopen en de relatie van Andrew was geïmplodeerd, ging hij naar Australië, zoals een vriend wijselijk had geadviseerd, om zijn energie terug te krijgen. Terwijl hij daar was, begon hij dit te doen door (enigszins succesvol) te leren surfen en de nummers te schrijven die ARTEFACT zouden worden. Toen hij thuiskwam, stuurde hij ze naar Eva met de vraag of ze met hem wilde zingen, en CLEVER HOPES was geboren.

ARTEFACT, hun debuutalbum, werd (meestal) live ter plekke opgenomen in oktober 2020 in Union Sound in Toronto, geproduceerd en gemixt door Matthew Barber, geproduced door Chris Stringer (bijgestaan ​​door Darren McGill) en gemasterd door Heather Kirby bij Dreamlands tot een puik americana/folk/country album.

De muzikanten op het album:
Andrew Shaver: acoustic guitar, vocals
Eva Foote: acoustic guitar, vocals
Matthew Barber: organ, vocals
Noah Reid: wurlizter piano, vocals
Joe Grass: pedal steel, electric guitar, acoustic guitar, vocals
Justin Rutledge: acoustic guitar, electric guitar
Steve Zsirai: bass, upright bass
Marshall Bureau: drums
Kev Foran: brass

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE