Fozzy – Boombox

Fozzy, geleid door superster Chris Jericho en de veelgeprezen gitaargoeroe Rich Ward, hebben hun langverwachte nieuwe studioalbum Boombox uitgebracht via Mascot Records/Mascot Label Group (ex-NA). Boombox, Fozzy’s achtste album geproduceerd door Johnny Andrews, bevat de anthemische nieuwe single “I Still Burn”. De track staat momenteel op #24 in de Amerikaanse Active Rock Chart. De 12-track collectie bevat ook hun US Top 10 singles “Nowhere To Run” en “Sane”. Boombox, het vervolg op het album Judas uit 2017, is nu digitaal en op cd verkrijgbaar en later dit jaar ook op vinyl.

“After already having three charting hits over the past 18 months from an album that is only now getting released, AND then playing them (along with three other bangers from the record) live every night, I can honestly say that Boombox is going to be a SMASH hit for our band!” deelt Chris Jericho. “Watching the fans and friends of Fozzy rock out to these new tunes nightly with open arms and open legs confirms that we were 1000% correct in waiting until the time was 1000% right to release what we feel is THE album of our career. And the best part is the other six songs that haven’t been heard by anybody yet might even be better than the ones you already love! But now the time has finally come…so sit back, relax and crank up the Boombox!!”

Fozzy introduceerde dit hoofdstuk in hun decennialange carrière in 2019 met de release van de gruizige rocker “Nowhere To Run” en volgde dat in 2021 op met “Sane”, een ode aan degenen die hun leven een beetje gekker leven dan de gemiddelde persoon. De nieuwste single van de band “I Still Burn” is een lied dat spreekt over Fozzy’s niet-aflatende drive. De officiële muziekvideo voor “I Still Burn” is sinds de release vorige maand meer dan 700.000 keer bekeken. Elders op Boombox is de powerballad “Army of One”, arena-ready “Purifier” en een onverwachte cover van Frankie Goes To Hollywood’s “Relax”.

FOZZY Lineup:
Chris Jericho – Lead Vocals
Rich Ward – Guitar, Vocals
Billy Grey – Guitar
PJ Farley – Bass
Grant Brooks – Drums

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE