Supersonic Blues Machine – Voodoo Nation

Op Voodoo Nation ziet de band opnieuw de samenwerking met een lijst van enorme talenten, waaronder Sonny Landreth, Eric Gales, Josh Smith, Ana Popovic, Joe Louis Walker, King Solomon Hicks, Kirk Fletcher en Charlie Starr (Black Berry Smoke)

Voodoo Nation is het derde studioalbum van de band. De kern van de band is producer/bassist Fabrizio Grossi (Steve Vai, Alice Cooper, George Clinton, Slash) en drummer Kenny Aronoff (John Mellencamp, Meat Loaf, Brandon Flowers, John Fogerty, Red Hot Chili Peppers) en met de Britse rocker Kris Barras,die Lance Lopez vervangt als zanger-gitarist. Barras heeft in maart een recente UK Top 30-albumhit, en hij leidt het peloton van de Britse hardrock-revival met verschillende A-lijstsingels, BBC Radio-optredens en uitverkochte shows

“De algemene onvrede in de wereld is op dit moment zo wijdverbreid, we krijgen te horen dat we het moeten omarmen, want dat is het leven”, zegt Fabrizio Grossi. “Nee, dat is niet het leven”, stelt hij. “Zo worden we tegenwoordig gedwongen te leven. Voodoo Nation verwijst naar de tijd waarin we leven, tenminste hier in de Verenigde Staten, maar ik denk dat de hele wereld het kan begrijpen. We komen op het punt waar we bijna leven als zombies. We zijn kleine machines.”

Louisiana slide-god Sonny Landreth speelt op het angstaanjagende “8 Ball Lucy.” Het lied is een verhaal over het feit dat het te gemakkelijk is in verleiding te raken en als je kapot bent en dan iemand langskomt die de juiste dingen zegt, dat is de ware duivel, en ze is zo goed in het spelen van de juiste kaarten, “

Website Supersonic Blues Machine

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE