Matty T Wall – Live Down Underground

Van zoete blues tot gruizige, stampende, blues-rockende beats, en nu met zeven nominaties in de Independent Blues Awards, een Western Australian Music Award-overwinning en drie back-to-back Number One Australian Blues-albums, is dit de doorbraak van een Australische bluesartiest die u niet wilt missen. De Matty T Wall-band keert terug naar het podium, gemotiveerder en verslavender dan ooit met twee geweldige ritmelegendes uit de scene, Ric Whittle op drums en Leigh Miller op basgitaar. Terwijl de muziek die Matty speelt zijn wortels heeft in het verleden, is hij een echte artiest in het heden. Door zijn eerbied voor historische muzikale vormen, emuleert hij deze geluiden niet, maar herdefinieert hij deze, terwijl hij klassieke genres introduceert bij nieuwe luisteraars en ze belegt met zijn eigen handelsmerk.

Muzikanten:
Matty T Wall – Vocals/Guitars
Ric Whittle – Drums
Leigh Miller – Bass

“Ik ken Matty al een tijdje en ben een grote fan” – Walter Trout

“Ik heb gezien hoe zijn status groeide om een ​​ere-divisie blues-rocker te worden” – Dave Hole

“Ik weet zeker dat iedereen dit geweldig zal vinden. De man is een magneet”- Eric Gales

“Matty T Wall, een buitengewone bluesrockgitarist, zanger, songwriter. Echo’s & elementen van rock uit de jaren 60, maar de stem van Wall slingert het de 21e eeuw in, zijn oogverblindende gitaarlicks en solo’s zijn niet van deze wereld. Wall heeft recht op een beetje branie – hij heeft de ballen om het voor elkaar te krijgen. Buitengewone gitarist. Jazz smaken met soul. Stevige blues-rock, rock & roll, met uitmuntend muzikaal vakmanschap.” – Martine Ehrenclou, Rock and Blues Muse, Los Angeles USA, Sept 2018

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE