Lazy Afternoon – Just As Poor As Before

“Boeiende dingen en de muzikanten zijn allemaal uitzonderlijk” ~ John Apice, No Depression

”Een stukje americana waar je meteen mee in een goede stemming komt” ~ Patrick van de Wiele, Keys and Chords

“Muziek om te dansen, te luisteren en keer op keer jankend boven je bier, Lazy Afternoon is een van de beste en meest interessante bands van het genre die uit Zweden komt” ~ Jonas Öhman, Om Country

Lazy Afternoon bracht in mei 2022 hun 3e studioalbum uit. De band uit Gotland, Zweden, die een spannende mix van americana, country, folk, rock en tex mex speelt, heeft eindelijk hun nieuwe album klaar voor de wereld. Lazy Afternoon is een 7-koppige band met een pittige ritmische accordeon, heerlijke country licks op de Telecaster en afwisselend lieflijk, afwisselend levendig vioolspel. 3 Leadzangers en geweldige refreinen. Het nieuwe album laat de muziek een beetje alle kanten op gaan, maar is tegelijkertijd typisch Lazy Afternoon. Het geluid is strakker, moderner en wat stoerder.

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE