Dennis Johnson – Revelation

Dennis Johnson staat bekend als een slidegitarist van wereldklasse en levert een album met blues rock, roots geweldig gemixt met gospel- en country-elementen en een met slide-gitaar doordrenkt emotioneel instrumentaal nummer . Zijn vroege passie voor de slide motiveerde Johnson om zichzelf gitaar te leren spelen.Zijn carrière die bevat tot nu toe drie albums, “Ik heb veel geleerd van het opnemen en arrangeren met geweldige grooves tot opnemen van unieke gitaarklanken.’ Johnson legde uit. “Het gaat altijd om… eerst de groove krijgen. Als je het kunt vinden, stroomt de rest van nature.”

De ritmesectie op het album bevat de legendarische drummer Anton Fig, (Late Night met David Letterman, Joe Bonamossa) en bassist Jonathan Stoyanoff. Fenomenale op de piano en B3 op het album is de Nederlander Bob Fridzema (Walter Trout, Joanna Shaw Toylor). Revelation is geproduceerd door Chris Bell (The Eagles, Kenny Wayne Shepherd)

Release: 15 juli 2022

Plaats een reactie

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE