Peter Gallway & the Real Band – It’s Deliberate

“Door de pandemie moest ik nadenken over wat ik het belangrijkst vind en hoe ik het beste vooruit kan komen in deze bijzonder gecompliceerde wereld. Voor mijn bijna 30e albumrelease, een verzameling gemaakt door en voor The Real Band met ons geluid uitgebreid door speciale muzikale gasten, heb ik personages ontdekt die hun weg vonden en een standpunt innamen, of het nu in liefde, romantiek en relaties was, bij het kiezen van hoe te leven en wat het betekent om vrij te zijn.” ~ Peter Gallway

Peter Gallway, in de Boston Globe ‘een meester van het vrije vers’ genoemd, heeft bijna 30 albums uitgebracht op Warner Reprise en verschillende onafhankelijke labels en meer dan 50 albums en speciale projecten geproduceerd, waaronder werk met de legendarische artiest Laura Nyro. Hij werkt ook samen met de veelgeprezen singer-songwriter Annie Gallup als het duo Hat Check Girl, en met de Britse toetsenist Harvey Jones (Chris Botti, Robert Fripp, Sting) als Parker Gray.

Met The Real Band, Andrea Re, percussie (Jackson Browne, Garland Jeffries), Mark Wainer, leadgitaar (The Buffalos, Berklee College Of Music), Joseph Wainer, drums (Roswell Rudd, Max Roach) en Michael McInnis, keyboards ( Devonsquare, Noel Stookey), omvat Gallway’s muziek stijlen van rock’n’roll uit de jaren 60, tot jazzy folk, tot atmosferische americana, en is vergeleken met werk van Tom Petty, Elvis Costello en Leonard Cohen.

Zomer 2022 luidt de langverwachte release van “It’s Deliberate” in, het geheel nieuwe album van Peter Gallway & The Real Band op Gallway Bay Music.

Plaats een reactie

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE