Bobby Dove – Hopeless Romantic

Bobby Dove heeft een aanhang opgebouwd in heel Canada en ver daarbuiten. Bobby, geboren in Montreal, Quebec, is bekend geworden als een van de meest toegewijde troubadours van het land. Onderweg heeft Bobby met een aantal legendarische spelers gewerkt en podia gedeeld met artiesten als Mary Gauthier, Richard Thompson, Irish Mythen, The Sadies en JD Mcpherson.

Het nieuwe album van Bobby Dove, Hopeless Romantic, biedt elf nieuwe originele Americana/Country-nummers over onderwerpen als onbeantwoorde liefde, onderweg zijn, een spookhotel en een hardrockende slippendrager. Gecoproduceerd met Bazil Donovan (Blue Rodeo) en Tim Vesely (Rheostatics) in de Woodshed-studio in Toronto, bevat de plaat enkele van de beste Canadese countrymuzikanten, waaronder leden van Blue Rodeo Jim Cuddy, Bazil Donovan en Jimmy Bowskill ( The Sheepdogs, Blue Rodeo) en Burke Carroll (Kathleen Edwards).

The Dove is momenteel gevestigd in het westen van Manitoba, ter ondersteuning van de lancering van Hopeless Romantic, evenals het uitbrengen van The Bobby Dove Show, een virtuele variétéshow met Bobby’s nieuwe nummers en interviews met gerenommeerde roots/country singer-songwriters uit heel Canada. De show wordt gesponsord door de Canada Council for the Arts en wordt gestreamd op Bobby’s sociale media en ook op bobbydove.com.

“Bobby Dove is een begaafd artiest en een schitterende nieuwe ster in de songwriting-scene… Een tijdreiziger, Bobby’s liedjes versmelten genres met de aanraking van een meester. Ik ben een fan.” – Mary Gauthier

“Dove kan verbindend schrijven over iedereen, maar alleen de allerbeste troubadours, kunnen verhalen vertellen op een meeslepende manier…. Dit is inderdaad erg indrukwekkend en ik stel voor dat je Bobby Dove onmiddellijk op je radar zet.” – Country Music People Magazine

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE