Rich Jacques – Everything Must Change

Rich Jacques is een in Santa Barbara, Californië wonende artiest en Grammy winnende producent.

De gedachten die singer-songwriter Rich Jacques door zijn muziek verspreidt
is krachtig en toch eenvoudig en direct. Adem in, geniet en laat los. Intiem meditatieve zang vermengd met weelderige soundscapes is een handtekening van zijn geluid geworden.

Als muziek producer/songwriter werkte hij samen met artiesten als Goldkimono, Colin Hay, Glen Phillips, Maya Rudolph en Peter Katz. In 2017 won Rich een Grammy voor zijn samenwerking met Lisa Loeb op haar album “Feel What U Feel”. Echter, dit zijn slechts stukjes van een puzzel die hem toegang hebben gegeven om uit zo’n universeel palet en het sentimentele kunstenaarschap te leveren wat hij vandaag belichaamt, waardoor Rich Jacques iemand is om naar te luisteren.

Foto: Tammie Valer

Rich Jacques heeft meer dan 350 maal een plek gehad in film en tv. Zijn liedjes zijn te horen geweest in grote commercials van oa Honda en XBOX, en in tv-shows en grote films zoals Grey’s Anatomy en The Breakup.

“Zijn muziek is sereen en verleidelijk, ingetogen en drijvend, verstild en wazig … alles van intieme gedachten tot universele contemplaties, zachte alt-pop tot eenvoudige maar verwoestende boeiende folkscapes. Prachtig, prachtig, prachtig!” – The Big Takeover

Format: MINI-ALBUM/EP, DL & STREAM
Label: Cousteau Records
Release: 2 september 2022

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE