PJ Western – Here I Go

PJ Western brengt op 16 september zijn debuutalbum Here I Go uit via New West Records. Het 11 nummers album werd geproduceerd en opgenomen door Gus Seyffert (Beck, Michael Kiwanuka) bij Sargent Recorders in Los Angeles, CA. Here I Go biedt een ongelooflijke line-up van muzikanten die hebben geholpen om albums van Beck, Leonard Cohen, Fruit Bats, Edward Sharpe en de Magnetic Zeroes en nog veel meer tot leven te brengen, evenals de veelgeprezen singer-songwriter Bedouine op achtergrondzang. Afkomstig uit Los Angeles, roept PJ Western’s pop-rock psychedelica een waas op van de AM-radio uit de jaren 60, zoals te horen vanuit het autoraam van iemand anders.

Vandaag heeft PJ Western de video gedeeld van de eerste single “Blah Blah Blah”, die werd geregisseerd door Serena Reynolds. Here I Go werd gecreëerd tijdens de pandemie en Western zegt: “Kun je je de malaise herinneren van overbodige acties toen de tijd schijnbaar tot stilstand kwam? Dit was de stand van zaken voor een paar jaar over de hele wereld. Hoe verder we van de normaliteit verwijderd raakten, hoe meer we verlangden naar datgene wat voorheen als alledaags werd beschouwd. ‘Blah Blah Blah’ gaat over het verlangen om je weer te vervelen op een feestje. Niet omdat we snakken naar verveling, maar omdat het voorrecht om ons te vervelen in een verder opwindende omgeving er één is die we hopelijk nog steeds verdienen.”

Here I Go van PJ Western zal beschikbaar zijn op digitale platforms, op compact disc en standaard zwart vinyl. Een gelimiteerde op 1.500 Red Splatter Vinyl Edition zal verkrijgbaar zijn bij onafhankelijke winkeliers.

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE