Lauren Anderson – Burn It All Down

Singer, songwriter en blues discipel Lauren Anderson maakt muziek die de gewone ontmoeting overstijgt. Ze betrekt haar publiek op een manier die haar en degenen die dat mogelijk maken, haar te volgen om raakvlakken te vinden en ervaringen te delen.”Mijn doel met live optredens is om mensen een leuke tijd te bieden, maar ook om ze iets te geven dat lang zal resoneren daarna”, zegt ze. “Ik geniet van de uitbundigheid en het plezier in het maken van muziek, maar ik vind het ook leuk om dat te delen en de achtergrondverhalen van mijn liedjes, evenals de emoties en ervaringen die mensen toelaten om te relateren en contact te maken op manieren die ze kunnen waarderen en begrijpen.”

Burn lt All Down belichaamt de wil en vastberadenheid van haar als formidabele kracht binnen de blues/rock gemeenschap. Het is dan ook geen wonder dat American Blues Scene haar aankondigde als “Een vastberaden artiest die bedreven is in zowel blues”
als ballads.” Blues Blast Magazine verklaarde: “Lauren heeft een sterke stem met een vleugje gruis …” terwijl Making a Scene verklaarde: “Anderson claimt de een steeds evoluerende songwriter wiens muziek de blues, van grensverleggende vrouwen moderniseert en herinterpreteert.”

Natuurlijk mag geen van deze tussen aanhalingstekens geplaatste quotes als een verrassing komen voor iemand die dat heeft gedaan en getuige was van haar uitzonderlijke live-optredens of eerder gehoorde opnames. Na het tweede album van vorig jaar, Love on the Rocks, dat binnen kwam op #14 in de Billboard Blues Chart, #4 op Roots Music Report en #21 op de NACC Blues Charts, zal deze release zeer powerfull zijn, “Soms, als je een nieuw huis wilt bouwen, moet je eerst de oude platbranden.”

Release: 9 september 2022

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE