Niecie – Queen of the Hill

Billboard-artiest Niecie brengt haar nieuwste album ‘Queen Of The Hill’ uit. Gecoproduceerd met Grammy Lifetime Achievement Award-winnaar, voormalig Allman Brothers, Johnny Neel. Rauwe en soulvolle rockende blues met Detroit-smaak die je meeneemt in een achtbaan van emoties.

Niecie is een soulvolle rockende blues krachtpatser met een rauw randje die het podium heeft gedeeld met onder meer Koko Taylor, Larry McCray, Magic Slim and the Teardrops, voormalig Allman Brothers Johnny Neel, Outlaws gitaarslinger Chris Anderson, bluesrocksensatie Anthony Gomes en de legendarische Shaun Murphy. Niecie staat bovenaan in afspeellijsten en radiocharts over de hele wereld, waaronder Frankrijk, Duitsland, het VK, Nederland, Australië en Canada.

PRESS
“Als je een entertainer bent die één naam gaat gebruiken (zoals Sting, Cher of Bono), kun je maar beter het talent hebben om dit te ondersteunen, en Niecie slaagt gemakkelijk voor deze test” – Blues Blast Magazine

“Rauw en soulvol … Rocking Blues Powerhouse” – Cashbox Magazine

THE BAND:
Niecie – Lead Vocals
Johnny Neel – Keyboards, B3 and BGV (6, 11)
Chris Anderson – Guitar (8, 9, 12)
Jon Conley – Guitar All Tracks except 11
Doug Jones – Guitar (6, 11)
Lucas Davis – Guitar (11)
Ger Hoffman – Bass(1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10)
Randy Coleman – Bass(8, 9, 12)
Dennis Gulley – Bass (11) BGV (6)
Daryl Burgess – Drums (1, 2, 3, 5, 11)
David Northrup – Drums (4, 6, 7, 8, 9, 10, 12)
Melissa Alesia BGV (8, 10)
Christine Neel BGV (6)

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE