Kerri Powers – Words On The Wind

Iedereen die het genoegen heeft gehad om Kerri Powers live te ervaren, zal het ermee eens zijn dat ze bijzonder is. En dat ze nog specialer is als ze solo-uitvoeringen doet van haar favoriete nummers die ze van andere artiesten kent. Het is moeilijk om die live-magie ook in een studio vast te leggen, maar als je naar Words On The Wind luistert, zal iedereen het erover eens zijn dat ze het echt voor elkaar heeft gekregen.

Kerri’s herinneringen:
Toen ik negen jaar oud was, kreeg ik met kerst een oude Fender-gitaar. Het was het begin van een liefdesaffaire die leidde tot mijn toewijding aan het schrijven van liedjes en het spelen van muziek. Ik smeekte mijn ouders al meer dan een jaar om een ​​gitaar en voordat ik die kreeg, had ik poëzie geschreven. De woorden leken uit het niets te komen, op onverwachte momenten kwamen ze mee met de wind wanneer ik ze het meest nodig had. Ik zette de gedichten op melodieën die ik had gedroomd terwijl ik langs de spoorlijn liep achter in ons kleine huis in het zuidoosten van Massachusetts.

Foto: Bert Pijpers


De nummers op Words on the Wind zijn van die nostalgische dagen toen ik me tot muziek en de artiesten wendde voor troost tijdens enkele van de moeilijkste tijden die ik heb meegemaakt en ze hadden altijd bij mij had. We hebben het geluk, vooral nu in deze moeilijke en steeds veranderende tijden, te kunnen leunen op de teksten en muziek van zoveel van die liedjes uit het verleden. Ze blijven tot verbeelding spreken tot het meest ware deel van wie we zijn, liedjes die ons altijd zullen verbinden en genezen. Ik heb ervoor gekozen om deze collectie vanuit mijn hart op te nemen. De nummers zijn al jaren belangrijk voor mij en de artiesten zijn enkele van mijn favorieten. Ik kan alleen maar hopen dat ik ze recht heb gedaan als een manier om degenen te bedanken die de weg hebben gebaand; artistiek, muzikaal en soulvol

Release: 16 september 2022
Label: Must Have Music

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE