Janice Harrington – 80 Years of International Friendship

Ik ben geboren op 26 maart 1942 in Cleveland, Ohio. Mijn moeder Vendora Childs had een uitgebreide platencollectie van Jazz en Blues en ze zong ook in het Voices of Victory Choir in Los Angeles, ik ben ook opgegroeid met het evangelie, dit weerspiegelt in mijn schrijven in al deze stijlen en meer omdat ik ook een kind van de jaren 50 en 60 ebn en mijn schrijven heeft de elementen van ritme en Blues, rap en soul.

Ik draag deze cd op aan mijn moeder en mijn 5 kinderen, mijn 22 kleinkinderen en mijn 13 chterkleinkinderen. Zonder de steun van mijn moeder had ik dit nooit kunnen doen, ze heeft mijn kinderen opgevoed.

Als kind droomde ik er altijd van om in Scandinavië te wonen en in 1980 kwam mijn band en ik aan in Oslo, nadat de tour voorbij was en bleef ik in Oslo.

Het heeft me meer dan 37 jaar gekost om dit project af te maken, maar beter laat dan nooit. Wat een geweldige manier om mijn 80ste verjaardag te vieren. Leeftijd is slechts een getal. Nu wil ik dat je achterover leunt en van de muziek geniet.

De muzikanten:
Janice Harrington: zang
Eggo Fuhrmann: piano
Werner Guertler: trombone and gesproken woord

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE