David Crosby & the Lighthouse Band – Live At The Capitol Theatre

Tweevoudig Rock & Roll Hall of Fame winnaar en mede-oprichter van de Byrds en Crosby, Stills & Nash, DAVID CROSBY, zal voor de eerste keer ooit een solo live-album uitbrengen op een CD/DVD set.

De folkrock legende en culturele kracht voor meer dan vijftig jaar, gaat verder met zijn late renaissance periode met de release van Live At Het Capitool Theater. In zijn achtste decennium bleef hij nieuwe wegen bewandelen, Crosby bundelt opnieuw de krachten met Becca Stevens, Michelle Willis en Michael League, de drie muzikanten die bekend staan ​​als The Lighthouse Band, met wie hij sinds het Lighthouse-album uit 2016 samenwerkt. Het is verre van alleen een solo live-album/DVD, werkend met zijn eerste nieuwe band sinds CSNY, ontdekten Crosby en The Lighthouse Band al snel de chemie tussen hen met een sprong in het diepe tijdens hun gezamelijke tournee in 2018 ter ondersteuning van Crosby’s zesde soloalbum
Sky Trails (2017, BMG) met als hoogtepunt deze live opname gemaakt op de laatste avond van de tour.

Release 9 december 2022 via BMG

CD & DVD TRACK LISTING
01 The Us Below
02 Things We Do For Love
03 1974
04 Vagrants of Venice
05 Regina
06 Laughing
07 What Are Their Names
08 By The Light of Common Day
09 Glory
10 The City
11 Look in Their Eyes
12 Guinnevere
13 Janet
14 Carry Me
15 Déjà Vu
16 Woodstock

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE