Seth Rosenbloom – As The Crow Flies

AS THE CROW FLIES
DID YOU TRY TO BREAK MY HEART
SET ME FREE
CAN’T TRUST YOUR NEIGHBOR
I WISH YOU COULD SEE ME NOW
AIN’T NOTHING WRONG
BLIND EYE
GOTTA ROLL
GIVE ME THE RING BACK

Het nieuwe album van Seth Rosenbloom, As the Crow Flies, laat duidelijk zien waarom hij geldt als een van de meest assertieve en gezaghebbende artiesten die tegenwoordig actief zijn in de blueswereld. Critici hebben bevestigd dat Seth weet waarover hij spreekt. Rock & Blues Muse verkondigde: “De toekomst van blues is in zeer bekwame handen”, herhaalde Living Blues Magazine die gevoelens door te verklaren: “Rosenbloom is klaar om de mantel van een echte elektrische blueskampioen te dragen”, stemde Blues Blast Magazine toe met, “Seth Rosenbloom is de gitarist van een gitarist. Zijn plafond is onbeperkt.” Geen wonder dat de experts zo enthousiast waren. De belofte was al vroeg duidelijk met de release van zijn titelloze debuut-EP en werd nog sterker toen zijn eerste volledige album, Keep 0n Turning, bij de release in 2019 naar de top van de hitlijsten klom.

Geboren in een muzikale familie en opgegroeid in Waltham, Massachusetts, begon Seth als kind klassieke viool te spelen en begon hij op elfjarige leeftijd gitaar te spelen. Tegen de tijd dat hij 16 was, had hij een prestatiebeurs verdiend van Berklee College of Music. Na een paar jaar als actieve sideman en veelgevraagd clinicus te hebben doorgebracht, richtte Seth zijn focus op opnemen en optreden. Hij toerde door de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk en deelde zelfs het podium met Joe Bonamassa. In zeer korte tijd heeft Seth zich gevestigd als een van de veranderende gezichten van de blues.

Muzikanten:
Seth Rosenbloom: Zang, gitaar
Ryan Taylor: Rhythm & Slide gitaar
Jesse Williams: Bas
Bruce Bears: Orgel & Piano
Mark Teixeira: Drums
Sonya Rae Taylor & Erica Van Pelt: Achtergrondzang
Michael Rosenbloom: Viool
Andra Voldins Dix: Altviool

Release: 13 januari 2023

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE