Barbara Blue – From The Shoals

Barbara Blue vermaakt ons al heel lang. Ze trad bijna 25 jaar lang 5 avonden per week op in Beale Street, waar ze werd geëerd met de koperen noot op “The Beale Street Walk of Fame”. Zowel het Hard Rock Cafe Memphis als Pittsburgh, PA eerden haar met een Memorabilia Case. Ze ontving talloze prijzen voor haar talent, waaronder de Emissary of Memphis Music Award. BMA-nominatie voor beste hedendaagse vrouwelijke bluesartiest. 2019 Independent Blues Music Award, “Traditlonal Female Artist of the Year”, Best Traditional CD (Fish In Dirty H2O), BMA-genomineerde voor “Female Soul Blues Artist Of The Year”. Ze heeft 5 succesvolle tournees door Australië gehad samen met een lange lijst van internationale festivals en blijft de wereld rondreizen met een selectie van festivals, optredens en evenementen.

Ook haar twaalfde album From The Shoals doet er toe. Met een groep ervaren muzikanten weet zij je weer te raken met oa mooie soulvolle ballads, prima gitaarwerk en lekker veel blaaswerk op saxofoon en trompet.

Muzikanten:
Bernard “Pretty” Purdie – Drums
David Hood – Bass
Clayton Ivey – B3 & Wurlitzer
Mark Narmore – Piano
Will McFarlane – Guitar
Davor Hačić “Hutch” – Guitar
Brad Guin – Saxophone
Marc Franklin – Trumpet
Barbara Blue – Vocals
Kimberlie Helton & Hutch on Curse Of Beauty – Background vocals
Hutch, David Hood, Will McFarlane, Mark Narmore & Celia Purdie – Background vocals on Song OF The River

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE