Stef Paglia Trio – Light & Darkness

Stef Paglia Trio trapt het nieuwe jaar af met de release van hun gloednieuwe EP ‘Light & Duisternis’. De volledige EP komt uit op 13 januari 2023. Deze EP bevat vijf zelfgeschreven nummers die het nieuwe geluid van de band weerspiegelen. Variërend van pompende grooves, ruige fuzz sounds tot zachtere dromerige klanken. Deze EP bevat het allemaal!

Sommige nummers zijn geschreven tijdens de lockdown-periode, maar dit is zeker geen ‘Covid’ EP. Om het nieuwe geluid naar voren te brengen, ging de band naar de Dunk! studio’s in Zottegem voor 4 dagen in juli 2022 voor “Light & Darkness. Er is geen clicktrack voor gebruikt: dit om de muziek zo natuurlijk mogelijk te houden en klinkt daardoor op een natuurlijke old school manier om zo het live gevoel te behouden. De nummers zijn geschreven vanuit een gevoel en weerspiegeld de ups en downs in het leven… ‘Light & Darkness’.

Deze EP zal beschikbaar zijn voor digitale download en op streamingplatforms, evenals op CD & LP.

Tracklist:
1 Stand Up
2 Blue Eyes
3 Queen Of The Darkness
4 Please Come Back To Me
5 Chasing Dreams

Muzikanten:
Vocals & guitar: Stef Paglia
Bass & b-vocals: Geert Schurmans
Drums, percussion & b-vocals: Sven Bloemen

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE