Weezil Malone Band – Desert Drive-In

Een nieuwe verzameling verhalen over de ironie van het leven en de mensen die we tegenkomen op onze reis. De boodschap is dat er meer is voor ons allemaal dan alleen het beeld dat we uitbeelden, er is een moraal te vinden in elk verhaal of een andere laag te ontdekken in een van de personages. De unieke stijl van Weezil en het beschrijvende maar toch eenvoudige vertellen van verhalen, gecombineerd met de solide, creatieve ritmesectie, zullen je laten grooven naar verhalen waarvan je zou zweren dat ze met jou in gedachten zijn geschreven….

“Degenen die de bluesscene volgen, weten dat het veld vol zit met muzikanten die veel talent hebben, maar een tekort hebben aan originaliteit en inspiratie, met name waar het gaat om regionale artiesten die de dansvloer de hele nacht gevuld kunnen houden met covers, maar de kamer vrijmaken wanneer ze proberen om een ​​van hun eigen melodieën toe te voegen. Evenzo stijgen hun schijven zelden uit boven de categorie “leuke poging” vanwege versleten deuntjes en gerecyclede riffs. Op zijn derde schijf, Everything’s Good, onderscheidt Weez zich opnieuw van het peloton door zich volledig te concentreren op een gevarieerde verzameling origineel materiaal van hoge kwaliteit.” – Mark Smith, Grand Rapids Press.

“The Weezil Malone Band heeft een cd samengesteld die tot nu toe een zeer veelzeggend verhaal heeft onthuld over de reikwijdte van hun verbeeldingskracht. Je voelt dat hier iets bijzonders aan de hand is.” – Felix Ybarra, Big City Rhythm & Blues Magazine, Detroit

“Smaakvol, degelijk…je hebt veel persoonlijkheid in je muziek en echt talent als songwriter, lekker sliden”. – Bruce Iglauer, Alligator Records

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE