Misty Blues – Outside The Lines

Misty Blues en zangeres Gina Coleman vieren 24 jaar componeren en uitvoeren van originele blues met hints van jazz, funk, soul en tent revivalgospel. Misty Blues heeft opgenomen en het podium gedeeld met Joe Louis Walker en Charles Neville. Ze hebben ook geopend voor traditionele en hedendaagse bluesartiesten zoals Tab Benoit, Roomful Of Blues, John Primer, Albert Cummings en Michael Powers. In 2019 werd de band finalist in de International Blues Challenge. Outside The Lines markeert de release van het 12e album van de band.

Band: GinaColeman (Vocals/Cigar Box Guitar/Guitar) Seth Fleischmann (Guitar/Vocals) Bill Patriquin (Bass/Trumpet/Vocals) Benny Kohn (Keys/Vocals) Rob Tatten (Drums/Trombone/Vocals) Aaron Dean (Saxaphone) Diego Mongue (Bass/Guitar/Drums/Vocals)

Featured Artists: Eric Gales (Guitar Track 11) Appears courtesy of the Mascot Label Group Petri Byrd(Vocals Track 2) Matt Cusson (Vocals/Keys Track4) KatRiggins (Vocals Track 10) JustinJohnson (Guitar Track 10)

Gast muzikanten: WandaHouston (Vocals Track 11) Chantell McFarland(Vocals Track 11) DavidVittone (Organ Tracks 1,4,9) Beth Maturevich (Vocals Track 3) Wendy Lipp (Vocals Track 3) Rebecca Mattson (Vocals Track 3) KathyRyan (Vocals Track 3) Ed Moran (Vocals Track 11) Dave Brown (Bass Track 5) Jeff Stevens (Trumpet Tracks 5,8)

Tracklist:
01 Where Your Blues Come From
02 I Don’t Sleep
03 Every Which Way
04 One Of These Days
05 Grip Your Soul Track
06 Days Of Voodoo And Laughter
07 Granville T.
08 Dare To Dream
09 Judgement Day
10 The Hate
11 Been A Long Time Coming

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE