Peter Storm & The Blues Society – Second

Peter Storm and The Blues Society, de hipste bluesband van Portugal, met zijn eigen
geluidssignatuur, sterke podiumpresence, stem en stijl, kleedt zich elegant en mengt de meer conservatieve kant van de Blues met 21eeuwse accenten in zijn persoonlijke nummers door de juiste tijdloze sfeer te creëren en het publiek mee te nemen op een onvergetelijke trip!

José Reis op bas, Jorge Mister Shuffle Oliveira op drums, Bino Ribeiro op harmonica en gitaar en João Belchior op leadgitaar en zang; vier ervaren muzikanten, die vanuit het hart originele en geïnspireerde teksten zingen, hun instrumenten met grote vaardigheid bespelen en altijd liefde voor muziek delen!

Erkend door de Iberische muziekscene, worden ze vaak uitgenodigd om op te treden met enkele van de beste internationale artiesten die in Portugal en Noord-Spanje toeren, zoals Trevor Sewell, Diunna Greenleaf, Shanna Waterstown, Slam Allen, Janice Harrington, om er een paar te noemen.

“First”, het debuutalbum uitgebracht in 2020, was een interessante staalkaart. “Second”, opgenomen in de herfst van 2022 en gepland voor maart 2023, bevat voornamelijk originele teksten en melodieën; nieuwe verhalen om te vertellen, nieuwe Blues songs om te ontdekken!

Peter Storm and The Blues Society werd tot de beste Blues Band in Portugal verkozen,
waardoor ze hun land vertegenwoordigden op de European Blues Challenge in Malmö, Zweden in juni 2022. PS&TBS’ geweldige show bleef niet onopgemerkt en zorgde al snel voor veel enthousiasme bij het publiek, wat hen o.a. een contract met het Benelux blues label NAKED opleverde.

Peter Storm and The Blues Society is klaar om de internationale blues scene te veroveren!

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE