Boo Boo Davis – The Trio 208 – 2019

Tussen 2008 en 2020 werkten Boo Boo Davis, John Gerritse en Jan Mittendorp intensief samen als trio.

Samen toerden ze veel; honderden liveshows in meer dan 20 landen (van Litouwen tot de Azoren en van Noorwegen tot Turkije). Ze traden op op bijna alle grote blues (en jazz) festivals/clubs in Europa (North Sea Jazz, Peer, Montreux, Amal etc.).

Naast het live touren hebben ze zes albums opgenomen en uitgebracht met allemaal originele muziek. De muziek van deze platen was te zien in verschillende tv-series, films en commercials zoals Suits, Sons Of Anarchy, Graceland, Resident Alien, The Recall, 911, Taken, Truth To Be Told, Marlboro, 5-Hour-Energy drink etc.) .

Helaas veranderde covid alles en stopten ze heel plotseling in 2020. Nu 3 jaar later besloten ze het te laten zoals het is. Ze worden er niet jonger op en toeren zoals ze deden is erg intens (slechts 3 mannen zonder road crew).

Dus in plaats van nog eens twee jaar te investeren om te proberen “deze show (misschien) weer op de rit te krijgen”, genieten ze liever van de mooie herinneringen en doen ze andere dingen. Het was een geweldig avontuur en er is nog steeds veel geweldige muziek.

Op dit album vind je 15 van hun favoriete tracks.

Label: Black & Tan Records

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE