Gregory Page – Modern Man

Singer-songwriter Gregory Page bracht het grootste deel van zijn volwassen leven door als werkende muzikant, schrijvend, optredend en de wereld rondreizend met zijn catalogus van liedjes die zijn unieke kijk op het leven benadrukken. De muziek van Page is te zien geweest op BBC, NPR en soundtracks van films en televisie.

Gregory Page heeft ook gewerkt met een lange lijst van geweldige artiesten, recentelijk schreef en toerde hij regelmatig met zijn vriend Jason Mraz, maar hij deelde ook het podium met enkele absolute legendes, waaronder John Prine, Bob Dylan, John Doe, Jewel en John C Reilly. .

Gregory Page’s nieuwe album “Modern Man” vertegenwoordigt een onverwachte scherpe bocht naar links van een al muzikaal diverse en productieve artiest, die ons nu een tekstueel rijke, sonisch nieuwsgierige en soms duister humoristische overdracht van audiomogelijkheden presenteert.

“Het koord waarop mijn muziek wankelt, is de strijd tussen traditie en vooruitgang, geschiedenis en fantasie. Ik ben de zangvogel en de worm.” – Gregory Page

“‘Modern Man’ is een magnifieke plaat. Page’s songwriting heeft een andere focus gekregen, maar is nog steeds zo verfijnd en diep. Ik hou van de donkere humor die past bij onze verwarrende tijden.” – John Doe (co-founder of LA punk band X)

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE