Lady Adrena – Recipe for the Blues

Lady Adrena, lange tijd een bekende Southern Soul-zangeres, heeft haar intrede gedaan in de bluesscene met dit opmerkelijke doorbraakalbum ‘Recipe for the Blues’. Lady Adrena’s nieuwe richting, geïnspireerd door haar voortdurende liefde voor haar gospel-roots, is al opmerkelijk succesvol geweest.

Ze won de tweede plaats in de Vicksburg International Blues Challenge. Toen werd ze opgemerkt door enkele heavy hitters in de blues die haar wilden zien slagen. Haar eerste bluesnummer, “Good Girl Gone Bad”, werd geproduceerd door Mr. Sipp. Daarna produceerde ze nog twee bluesnummers tijdens de pandemie, getiteld “Corona Blues” en “Don’t Mess with my Man”, met de hulp van Dexter Allen. Haar nieuwe project, “Recipe for the Blues’, werd opgenomen op het label Sweet Success Records, en ze heeft al video’s met een hoge kwaliteit gemaakt voor verschillende nummers op het album.

Als je het album hoort, begrijp je de opwinding. Luisteren naar de stem van Lady Adrena is als het horen van de jonge, onbeschadigde versies van elke klassieke blueszanger die je ooit hebt liefgehad. Zoet, rokerig, gruizig bij vlagen, moeiteloos flexibel en met een magnifiek bereik, Lady Adrena zingt de blues zoals het bedoeld is. En ze kan die geweldige vocale vaardigheid ondersteunen met een brutale maar glamoureuze liveset met een fantastische band.

Tracklist:
1 Traveling Woman 3:33
2 No Ring No Thing 3:40
3 Blues Chose Me 3:37
4 Recipe for the Blues 3:36
5 Good Girl Gone Bad 3:11
6 Borrow My Pans 2:59

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE