Nigel Mack – Back In Style

‘Back ln Style’ is het vierde album van Chicago’s triple blues threat’. Het levert een zinderende fusie op van traditionele en hedendaagse blues harp & slidegitaar! Opgenomen in Chicago door Grammy & Blues Award winnende producer/engineer Michael Freeman, ‘Back In Style’ voegt opvallende optredens toe van enkele van de beste blues uit de ‘Windy City’ muzikanten! De 12 originele nummers op dit nieuwe album bouwen voort op de afkomst van Mack als muzikant, songwriter en producer, met productie van hoge kwaliteit, terwijl de eerlijkheid van de blues wordt omarmd!

Over Nigel:
De in Canada geboren Nigel Mack treedt regelmatig op in Chicago en levert een energieke show waarin genreklassiekers worden gecombineerd met de punch van modern blues. Dit zijn talenten die zijn aangescherpt door jaren van touren ter ondersteuning van zijn veelgeprezen albums. Zijn liedjes zijn te zien geweest op tv-sound tracks, terwijl zijn laatste release, Devil’s Secrets, de nummer 1 bereikte in Canada & won het ‘Best Self-Produced’ van Chicago’s Windy City Blues Society.

TRACK LISTING:
01 Travellin’ Heavy
02 Highway 69
03 Damn You Mr Bluesman
04 Cold Comfort
05 Graveyard Gate
06 Back ln Style
07 Redemption
08 A Place to Call Home
09 Blues Enough For You
10 Shangri-La Girl
11 Jalapeño Peppers
í2 Just One Man

Release: 1 juni 2023
Label: Blues Attack Records

Nigel Mack – Blues Enough For You
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE