Paul Boddy & The Slidewinder Blues Band – Nosy Neighbors

Afkomstig uit Doylestown, PA, een voorstedelijke stad net ten noorden van Philadelphia. Slidewinder is niet zomaar een band, het is een gemeenschap. De kernleden van de band zijn onder meer oprichter Paul Boddy op leadzang en gitaar. Orgel en piano worden vurig gebracht door Glenn “The Wizard” Hale. Fundament wordt neergezet door bassist Chuck Hearne, en de skins worden meedogenloos verfijnd door Dave Hollingsworth. SWBB heeft Sonny Landreth, Marcia Ball en anderen meer dan eens ondersteund. Dat leidde de band tot meerdere muziekfestivals, waaronder MusikFest, Blast Furnace Blues Festival en het Jersey Shore Jazz & Blues Festival.

De SlideWinder Blues Band slaat hard toe met zijn eigen kenmerkmerk van door Texas en Chicago doordrenkte hedendaagse blues. Het nieuwste album van Paul Boddy & The Slidewinder Blues Band bevat 10 originele werken en twee covers van Elmore James en Leon Russell. Dit alles opgenomen tijdens de Covid-pandemie.

Track List:
01 Trouble Finds Me Everyday
02 Hurts Me Too
03 Hanky Panky Blues
04 Baby Let’s Try Again
05 Nosy Neighbors
06 Milk & Cookies
07 Right Way Up
08 Blues Is Company
09 Delta Lady
10 Bells & Whistles
11 ]am lt ln
12 Trashcan Head

Release: juni 2023
Label: Slide Records

Pers:

“Als je van rockende blues houdt met hardcore slide en getalenteerde muzikaliteit alom, check dan de SlideWinders!” – Blues Blast Magazine

“Dit is een veel te korte blik op een opkomende bluesband. Paul Boddy & The Slidewinder Blues Band zijn een veelbelovende eenheid” – Making A Scene

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE