Big D & Captain Keys – Tale of Friendship

Edwin en Nico (hammondspeler en zanger van The BluesBones) besloten om een ​​nieuw project genaamd Big D & Captain Keys te starten. Dit idee voor dit nieuwe duo komt vanwege een aantal bezoeken aan de European Blues Challenges. In de hotelbar of op het vliegveld was altijd wel een piano aanwezig en zij konden het niet laten om wat liedjes te spelen en mensen die ernaar luisterden hebben echt genoten van de uitvoeringen.Dus zo was het idee geboren.Dus begonnen ze te denken aan het vormen van een duo om wat intiem te spelen met shows voor een publiek dat wil luisteren naar liedjes in de puurste vorm: 2 stemmen en een piano!

“Zanger Nico De Cock heeft een sterke, soulvolle stem” – Blues rock review USA

“Edwin Risbourg is een meester op de Keys” – American Blues Scene USA

Dus besloten ze om nog een stap verder te gaan en een album genaamd “Tales of Friendship” op te nemen.

Als je wat originele nummers en wat covers wilt horen, meestal Blues, maar soms grensoverschrijdend naar andere genres dan is dit de CD voor jou.

Big D & Captain Keys – Broken Tears
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE