Billy The Kid & The Regulators – Nice Ain’t Got Me Nothin’

Billy the Kid en The Regulators zijn een krachtige, door gitaar gedragen ritme- en bluesband uit Pittsburgh. Zanger Billy Evanochko is alom bekend in de Steel City vanwege zijn gepassioneerde teksten, verleidelijke zang en uitstekende gitaarriffs. Samen met zijn band The Regulators brengen ze een uitgebalanceerde dosis funky rhythm and blues, met hart en ziel als belangrijkste ingrediënt, in talloze clubs en op festivals door het hele land. De band trekt fans aan met hun frisse mix en interpretatie van de iconische Blues Rock-ervaring.

“De jongen kan ronduit geweldig spelen.” “Billy en de jongens zijn een van de best bewaarde geheimen in de Blues. Als je niet van ze gehoord hebt, vraag dan maar eens om je heen! – Michael Burks, Alligator Records Recording artiest

“Billy The kid & The Regulators zijn de beste band die ik dit jaar als openingsact heb gehad.” – Tinsley Ellis, artiest van Telarc Records.

Tracklist:
01 Nice Ain’t Got Me Nothin
02 Sweet Honey Child
03 Bullshit Barbie
04 Say You Want a Woman
05 Shake That Thang
06 Bang Bang Baby
07 Nasty Habits
08 Ain’t No Fun
09 Sweet Honey Child

Billy The Kid & The Regulators – It Is What It Is

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE