Peter Gallway – Grace Street

“In februari 2023 reisde ik naar Japan voor een reeks shows, waarbij ik solo speelde met alleen mijn gitaar. De stille intensiteit in die zalen, gefocust op de liedjes alsof ik een gesprek voerde, dat was voor mij de inspiratie om opnieuw na te denken en opnieuw de nummers op te nemen in deze collectie, solo, live in de studio, hier in mijn huis aan de centrale kust van Maine.” – Peter Galway

Peter Gallway, die in de Boston Globe ‘een meester van het vrije vers’ wordt genoemd, heeft bijna 30 albums uitgebracht op Warner Reprise en verschillende onafhankelijke labels en meer dan 50 albums en speciale projecten geproduceerd, waaronder werk met de legendarische artiest Laura Nyro. Hij werkt ook samen met de veelgeprezen singer-songwriter Annie Gallup als het duo Hat Check Girl, en met de Britse toetsenist Harvey Jones (Chris Botti, Robert Fripp, Sting) als Parker Gray.

Release: 14 juli 2023

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE