Rick and Jenda Derringer – Rock The Yacht

Rocklegende Rick Derringer en zijn vrouw Jenda Derringer keren terug met Rock the Yacht, het nieuwste in een reeks projecten variërend van Beatles-interpretaties tot inspirerende muziek die het paar samen heeft geschreven en uitgevoerd. Deze collectie bevat acht originele nummers geschreven door Rick en Jenda, met Alice Cooper en Bernie Taupin deelt hij de songwriting-credits voor ‘If I Weren’t So Romantic’. Het album varieert van speels, zoals op het vlotte duet ‘Hot and Cool’, tot aangrijpend, zoals op het klagende ‘Winter’. “The United States” is een patriottische banger die de liefde van de Derringers voor hun land uitdrukt, en “Good To Go” is een ontroerende getuigenis van hun liefde voor elkaar. Elk nummer bevat het briljante gitaarwerk dat Rick Derringer tot een van de meest bewonderde zessnarige muzikanten heeft gemaakt. Dit album put ook uit Rick’s uitgebreide repertoire aan muziekstijlen, wat resulteert in een album dat even aangenaam is voor de oren als genezend is voor het hart.

Rick Derringer is een van ’s werelds meest gewilde sessiegitaristen en bekroonde muziekproducenten. Hij heeft gewerkt met sterren van Lauper tot Streisand, Steely Dan, Meatloaf, Weird Al, Air Supply, Bonnie Tyler, de Winter Brothers en nog veel meer. Rick kan ook worden bereikt om jou te produceren!

Tracks:
1 FIRST TIME 4:28
2 WINTER 4:41
3 SUMMERTIME DELIGHTS 4:38
4 FLORIDA SIESTA 3:38
5 IF I WEREN’T SO ROMANTIC 3:59
6 HOT & COOL 3:28
7 GOOD TO GO 5:18
8 UNITED STATES 3:42

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE