Ghost Hounds – First Last Time

Ghost Hounds is een rock-‘n-bluesband uit Pittsburgh, PA. De op blues geïnspireerde rock van Ghost Hounds bewijst dat het genre niet alleen leeft, maar ook bloeit bij de volgende generatie rockfans.

Ghost Hounds heeft tot nu toe drie studioalbums uitgebracht. Hun debuutalbum Roses Are Black kwam uit in 2019 en genereerde miljoenen streams en werd goed ontvangen met bijval van Billboard, American Songwriter en nog veel meer. In 2021 bracht de band hun tweede album uit, A Little Calamity, waarop de klassieke rockkunsten van de band te horen waren, waaronder het aanstekelijke nummer en de hitsingle ‘Good Old Days’. Het album van de band uit 2022, You Broke Me, getuigt perfect van het vermogen van Ghost Hounds om klassieke bluesrock te combineren met moderne invloeden. De band heeft genoeg tijd gehad om hun geluid onderweg te verfijnen, nadat ze legendarische acts als The Rolling Stones, ZZ Top, Garth Brooks en Bob Seger op tournee hebben ondersteund.

Eind juli 2023 verscheen op Gibson Records First Last Time. Nu de chemie van de band levendiger is dan ooit, kunnen we van Ghost Hounds veel briljante bluesrock verwachten!

BLUESSHOWS BIJ RADIO DUIVENSTRAAT
VRIJDAGAVOND: GARY GRAINGER – THE BLUESSHOW van 20:00 tot 23:00
ZONDAGAVOND: PATRICK ROOS – DUTCH BLUES RADIO van 22:00 tot 24:00

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE